Onze vereniging is trots op haar grote groep trouwe sponsors en adverteerders. Zij maken mede het vele goede werk van de Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken mogelijk. Dank daarvoor! We roepen daarom al onze leden, donateurs en relaties op aan onderstaande sponsors te denken. De volgende bedrijven ondersteunen onze vereniging:

SE Montage Techniek

SE Montagetechniek is een montagebedrijf gespecialiseerd in het inrichten van magazijnen en winkels. Wij monteren, demonteren en repareren alle soorten en merken magazijn en winkelsystemen. SE Montagetechniek geeft meerwaarde bij de montage van projecten door de inzet van montageleiders die een jarenlange ervaring hebben in het bouwen van diversen magazijnsystemen.

Rosendaal Schildergroep

Wij verzorgen zowel uw binnen- en buitenschilderwerk voor zakelijke en particuliere klanten. Dit natuurlijk enkel met ervaren en professionele schilders. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds, muren en deuren, of om een schilderbeurt voor uw huis, appartement of bedrijf: u bent bij Rosendaal SchilderGroep aan het juiste adres.

Garage Scholten

Garage Scholten is een kleinschalig, allround universeel Bovag garagebedrijf dat sinds 2011 gevestigd is aan de Transportweg 4 te Doetinchem. Door de kleinschaligheid zijn er korte lijntjes. U treft bij ons geen telefonist(e), receptionist(e) of een chef werkplaats aan. De monteur die uw auto repareert of onderhoud kunt u ook aantreffen achter de receptie of aan de telefoon. Garage Scholten is opgestart in 1963 aan de Hoofdstraat in Kilder als een eenmansbedrijf. Inderdaad zo als u leest, één persoon. Een zogenaamde “dorpsgarage”.

Bulsink Interieurs

Bij Bulsink Interieurs vinden we het heel belangrijk dat u naar huis gaat met de meubelen die bij u en uw woning passen. Het thuisgevoel begint al bij ons. Hoewel we garant staan voor de kwaliteit en het comfort van ons volledige assortiment, nemen we graag de tijd om te kijken wat deze termen voor u persoonlijk betekenen. Zeker als u zelf nog niet helemaal weet wat u zoekt. Onze ervaren vakmensen leiden u graag rond door de showroom en wijzen u op de uitgebreide mogelijkheden.

Jeni Sport

Jeni Sport is een bedrijf gespecialiseerd in diverse soorten sportartikelen. Tot onze klantenkring behoren sinds 2008 particulieren, verenigingen, scholen, bedrijven, voetbal- en keeperscholen, gemeentes/overheid, scheidsrechters en trainer/coaches. Kortom, voor iedereen die sport en beweegt. Wii zijn gevestigd in Silvolde, een dorp in de Achterhoek dat deel uitmaakt van de gemeente Oude IJsselstreek en vlak tegen de Duitse grens aan ligt en op slechts enkele kilometers van Doetinchem.

Bastell Magazijninrichting

Bastell is een specialist in magazijninrichting. Wij leveren zowel nieuw als gebruikte stellingen. Bastell is een bedrijf die u graag wil helpen met het inrichten van uw magazijn en dat voor een scherpe prijs! Tevens hebben wij een montageteam met jaren ervaring, voor een snelle en correcte opbouw van uw project. In gebruikte magazijnstellingen zijn wij ook altijd geïnteresseerd!
facilty groep

Facility Groep Nederland Achterhoek Cup

Een jaarlijks terugkerend toernooi voor alle voetbalclubs uit de Achterhoek en omgeving. Alle Standaard Heren en Jeugd Onder de 15 teams uit de Achterhoek en omgeving kunnen zich aanmelden. De wedstrijden worden op de deelnemende sportparken gespeeld. Alleen de wedstrijden in de halve finale en de finale van het toernooi worden afgewerkt bij vv VIOD op Sportpark Dichteren. De winnaar van de Standaard Heren categorie mag op eigen terrein een wedstrijd spelen tegen Eredivisionist De Graafschap.

Bakkerij Ten Have

Bakkerij ten Have is een echt familie bedrijf dat al ruim 85 jaar in Silvolde is gevestigd. Nadat de gebroeders ten Have vele jaren samen een supermarkt en een bakkerij hebben gerund, hebben Jan en Thea besloten om een eigen winkel te beginnen op markt 11 in Silvolde. De bakkerij staat bekend om zijn progresgebak en het speltbrood.

Heister interieur montage

HIM Heister Interieurmontage

Percura Zorg

Percura Zorg te Zevenaar is een particuliere woonzorgorganisatie met een moderne visie op ouderenzorg die uitstekend aansluit op de hedendaagse ontwikkelingen in de zorg op dit gebied. Om uw wooncomfort ook wanneer u meer zorg nodig heeft voort te kunnen zetten, biedt Percura Zorg riant wonen in combinatie met professionele dienstverlening en 24 uurs toezicht tot en met de laatste levensfase.

Pelgromhof

Percura Zorg heeft de locatie de Pelgromhof teruggebracht naar de basis waarop het in 1997 gerealiseerd is. Dit is de zorg voor ouderen en het vervullen van een maatschappelijke functie binnen en buiten de muren van de Pelgromhof, namelijk het samenbrengen van ouderen.
BJ-Montage

BJ-Montage

BJ montage is een montage bedrijf met vele jaren montage ervaring in magazijninrichtingen in verschillende landen. Wij monteren, demonteren en repareren vele soorten merken van erkende leveranciers. BJ montage levert een meerwaarde bij de projecten waar het werdt ingezet.
Mateco

Mateco

Verhuur van hoogwerkers, vorkheftrucks en verreikers voor professionals. Met zes vestigingen in Nederland, meer dan 130 locaties in Europa en samenwerkingen met ruim 80 partners wereldwijd, zorgen wij voor de beste service. mateco helpt u om samen de juiste weg omhoog te bepalen.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com